Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100051 / +3615100051

Hivta a pàrom telefonjàt délelőtt. (Mindig itthon van a telefon) gondoltam felveszem,lehet fontos. Hàt a Raiffeisen banktól,lenne egy ajánlata. :/ Mondtam pàrom nincs itthon,dolgozik.De szerintem nem érdekli a dolog.Erre jó majd hivja később.Délután megint hivta,de pàrom pihent mert nem érezte jól magát. Jó de ő ...Tamàssal akar beszélni. Mondtam hogy pihen. Erre : de fontos lenne. .....majd mikor mondtam hogy nem érdekli a dolog, pàrom Otp bankos,lehet hivni mèg pàrszor de általában itthon van a telefon igy èn veszem fel. Igy hàt sok sikert kívántam, hátha....de addigra köszönés nélkül lecsapta a telefont. :/

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.