Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616900124 / +3616900124

Üdv. mindenkinek! Sajna, a tegnap énis csőbe szaladtam, parazitaellenes szert rendeltem vólna ettől a "cégtől". Kissé gyanús vólt, hogy csak kézbesítéskor lehet fizetni a termékért, de ez még semmi! Megadtam a nevem, mobilszámom, mikor beírtam vólna a többi adatomat , feldobott valami valami fura elérhetőségüket, Panama, vagy valami adóparadicsom, nem emlékszem egész pontosan, mert akkor döbbentem rá, esett be, hogy átverés. ....És, a teteje a történetnek, hogy nem engedett kilépni az oldalról..!!! ..Aztán, ki,-meg bekapcsolva a telcsit, sikerűlt a kilépés! Még csak annyit, hogy ma reggel 9-től már hívtak vagy 6x erről a számról, de nem vettem fel, nem is fogom, ugyanezt tanácsolom a többieknek is, vagy a letíltást! Nem tudom mi a konkrét átverés, gondolom a telefonhívásokból profitálhatnak valahogyan, mármint a "vevők" visszahívásaiból, akik rákérdeznének a "cégnél".....:(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.