Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303334350 / +36303334350

Erről a számról egy női hívott (nem mutatkozott be azt sem közölte hogy kit képvisel) valamilyen nyugdíj támogatásról beszélt hogy holnap jön erre a munkatársa azért hív ,ezt követően megkérdezte hogy hány év múlva leszek nyugdíjas,közöltem, vele. .13 évet említett hogy még annyinak lenni kellene a nyugdíj korhatárig ,így én nem felelek meg nekik ,és megkérdezte hogy esetleg nem.e lenne olyan ismerősöm akinek több mint 13 éve van a nyugdíjig akkor mondtam hogy most így hirtelen nem jut eszembe senki.és lerakta. Ami a lényeg az egészben hogy utána próbáltam őket hívni,tisztázni szerettem volna hogy miről is van szó és nem e tudok érdeklődőt de ötször kinyomták a telefont ahelyett hogy felvették volna.Tehát BÓVLI kategóriát ,képvisel az a szám!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.