Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989790 / +3619989790

Meg egy fontos az emberek turelmetlensegevel kapcsolatban!Mindenki dolgozik,kepessregehez merten,de a sok kovetelozo ceggel nem bir!Allandoan koholt "taaaatzas" ert zavarjak,amirol nem is tud!Probaljon meg ellenkezni vagy ervelni!A birosag nelkule dont,vedo ugyved,koltseg mentesseg nincs,a biro igazsagtalan,a munkahelyre pofatlankodnak erze,az ember anyagi es szocialis helyzetere valo tekintet nelkul!Olyan taaatzas,amirol azt sem tudja,mi!Akkor mit csinaljon?Oreg korara nem akar koldulni meg kukazni azert gyujt,nem azert,hogy folyton kitalaljanak valamit amiert zsarolni lehet.Az surgos!Ez miert nem?Ezzel miert varjanak,azzal miert nem varnak????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.