Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618088511 / +3618088511

Ma (2019.04.26.) késő este 21.59-kor hívtak erről a számról, hogy heló a szomszédod vagyok és jó lenne ha lecsatlakoznál a Wi-fi-ről és hogy nem is érti, hogyan tudtam meg a kódot...majd ezek után vádolt azzal hogy filmletöltéssel lassítom az internetét. Miután kifejtettem, hogy nekem is van saját wi-fim és arra vagyok rácsatlakozva és soha nem töltöttem még le filmet, azzal reagált, hogy keressél munkát magadnak és fizesd a saját számláidat, majd, hogy mekkora arcom van és az olyan emberek miatt mint én, tart ott az ország, ahol....válaszolni nem volt időm, kinyomott! Ezek után visszahívni már nem tudtam természetesen.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.