Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100694 / +3615100694

2019.05.07-én 12 óra után a drótos telefonon hívott ez a szám, nem voltam ott, utólag vettem róla tudomást. Máskor hasonló hívásokat felvettem (volt mobilos hívás is), azonnal leteszi a hívó fél. MIÉRT teszi ezt? CSALÓ áll mögötte? Például. lehet, hogy egy "kérdező" cégnek csinál telefonos véleménykutatást, és neki elég, ha dokumentálni tudja a telefonos kapcsolatot, amihez jó, ha a hívott fél felveszi. Utána a hívó azt ír be a kérdések megválaszolásaiba, amit akar, vagyis CSAL, de ezért pénzeket kap a megbízó cégtől. Munkahelyi telefont is használhat ehhez! IDEJE lenne ezeknek országosan utánanézni. Újságíróknak is jó téma ez.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.