Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777247 / +3616777247

Felvettem, szépen megmondtam, hogy semmit nem veszek és semmit sem akarok hallani, hasztalan, azóta is hívogatnak naponta többször is! Szóval kár a szóért, inkább fel sem veszem többet, de még valami volt, ami kiverte nálam a biztosítékot, valahogy egy barátnőm száma közé beékelte magát ez a szám és nem tudtam felhívni a barátnőmet, mert ez a szám erőszakosan elé tolakodott, azt nem értem, hogy mégis hogyan, de hívtam a barátnőm és ezt a számot tárcsázta, amikor a telefonkönyvben megnéztem az ismert számot láttam és alatta a névjegynél, mikor belementem ezt a számot is, kitöröltem az egészet és újra beírtam a barátnőm számát.....akkor végre engedett hívni. Aztán másnap már jöttek a hívások az ismert számról. :-(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.