Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704307393 / +36704307393

Most hívott egy fickó az NKM-től, egy eü szolgálattal kapcsplatban. Havi 1890,- forontos díjért. 24 órás orvosi call center, meg mondják hol van a legközelebbi orvos és időpontot is foglalnak. Évi 1 milliós keret van MT, CT, röntgen és társai típusú vizsgálatokra. Egyszeri 300.000 forintot pedig 25 féle betegség esetén kifizetnek. Végén adategyeztetés lett volna, de mivel előtte a felolvasott sablonszövegre, mely úgy kezdődött, h “hozzájárul-e, ... bla bla, ha nem jelzek vissza, h igénybeveszem-e a szolgáltatást vagy sem, akkor automatikussá válik a szerződéskötés” mondtam, h NEM! Majd jelzem, ha szeretném. Akkor köszöni szépen! Viszlát

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.