Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06317821383 / +36317821383

Érrendszeri vizsgálatra akartak elhívni többedjére már . Hiába mondom nekik 100szor ,hogy ugyse megyek . Legutobb már azt mondtam azért nem mert nem vagyok beteg erre a hölgy a vonal másik végén ,hogy de ez a szűrés nem betegeknek van . Ja ,hogy így ,ezek szerint az a baj ,hogy nem állok semmilyen ,eggyes gyógyszercégeknek igen jövedelmező kezelés alatt . Nem tudok másra gondolni mint hogy valahonnan orvosoktól szerzik ezeket a listákat és a hozzájuk tartozó telefonszámokat . Szomorú ,hogy egyesek mennyire pénzéhesek ! A telefonon zaklató marketingeseket meg különösen utálom ! Arról nem is beszélve ,hogy én sem kaptam választ melyik gyógyszergyártó cég fizeti őket és honnan szerezték meg a számomat . Szép mondhatom. Rabolják az ember drága idejét és felpumpálják a vérnyomását .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.