Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995002 / +3619995002

Engem is hívott egy nő, az Unicredit megbízásából, Protocall kft-től. Elmondásuk szerint mindenkit felhívnak, aki általuk lízingelt autót, beolvasta az adataimat, és ha változás történt a szerződéskötés óta, akkor kell szólni és módosítják. Csak lakcímre, emailre és telefonszámra vonatkozott az adategyeztetés. Először gyanús volt, de tudta az autó típusát, lízingszerződés kezdetét és a lejárat dátumát is. Aztán kérte beleegyezésemet, hogy ha kedvező biztosítás vagy lízing lehetőség van, meg tudjanak keresni. Utánanéztem, az unicredit oldalán is fent van a cég, call centeresek, adatfeldolgózóként dolgoznak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.