Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Pár hónapja egy férfi, ma egy feltehetőleg középkorú nő hívott. Kikérdeztek, hogy van-e káros szenvedélyem mikor voltam urológusnál, volt-e rákos személy a családban, nős vagyok-e stb. A férfi kissé agresszíven közölte, hogy nagy esélye van, hogy rákos leszek. Ajánlották a Prostalynt 149990 ft-ért a 25000 Ft helyett. Aranyáron adják, ahhoz képest, hogy 4-5000 ft-ért hasonló hatású étrendkiegészítőket Prostamol uno, Prostayol, Urostemol,Pote-mix stb. Én is szedek egy terméket mindenesetre olcsóbban, és hasonló hatással. Jeleztem, hogy nem aktuális, és elköszöntünk egymástól. Remélem nem keresnek többet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.