Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612550667 / +3612550667

Több alkalommal is hívott már ez a szám pedig megkértem, hogy hagyjanak már békén, de lerázhatatlanok, ha erre járnak termékbemutatóra szeretnének elcsalni valamilyen szűrővizsgálat ürüggyel. Két alkalommal bedőltem (évekkel ezelőtt) a vizsgálat csalás volt viszont erőszakkal rám akartak tukmálni ( háromszoros áron) tisztító, porszívó meg valamilyen zöldségdaraboló gépet. Amiért nem vettem egyik termékből se, a bemutatót tartó férfi alpári módon kezdett velem viselkedni. Egyszóval csalás az egész. nem szabad bedőlni. A héten már négy alkalommal hívtak, ezért gondoltam megírom tanúság gyanánt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.