Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100839 / +3615100839

A NAIH információja szerint a GDPR-rendelet életbe lépését megelőzően kötött szerződéseknél 2018 előtti felhasználás a szerződés szerint jogszerű volt, a rendelet életbe lépése óta az Euler Hermes az adatok kezelésére nem jogosult, kizárólag a szerződés megújítása esetén. Az Allianz tehát kötelezően meg kellett tiltsa az Euler Hermesnek a felhasználást! Az Euler Hermes pedig minden, 2018-at követő Allianz megbízást vissza kellett volna utasítson, továbbá a neki történt jogosulatlan adatkiadás miatt minden esetben ezt adatvédelmi incidensként kellett volna jelentenie a NAIH-nak. Az adatvédelmi incidenseknél darabonként 2 millió euró a büntetési tétel. Az itt látható 10 körüli hozzászólásból, ha azok mind ilyen típusú ügyek, akkor az Euler Hermesnek ez mai árfolyamon 6 és félmilliárd forintos büntetési tétel (még a Btk nélkül is), amibe a cég beledőlne azonnal, és az Allianz is meggondolná még egyszer, hogy mit, hogyan csinál. Tehát, erősen javallom mindenkinek azt a fél-egy órányi kis írogatást, feljelentést, amivel az Allianz és az Euler Hermes megregulázható egyszer s mindenkorra.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.