Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444295 / +36303444295

Ez a szám egy olyan kommunikációs szolgáltatást takar, ami programok / alkalmazások / web oldalak számára kínál SMS küldési lehetőséget. Ezt az egyébként fizetős szolgáltatást használják nagy cégek is (Facebook, WhatsApp, Revolut. stb), amikor SMS üzenettel kell elérni a felhasználót, de használják csalók is, mivel egyrészt a feladó is tetszőlegesen beállítható (hamisítható), másrészt nehéz visszakövetni a szolgáltatás üzemeltetőjénél, ki is az igazi küldő. Egyszóval nem érdemes letiltani, de tudni kell helyén kezelni, és hogy innen ember / magánszemély SMS küldésének ne adjunk hitelt. Imre

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.