Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614453632 / +3614453632

Kaptam többször a +36 1 44536 62 telefonszámról de vagy nem vettem fel,vagy kinyomtam!Augusztus 19. késő délután hívott kinyomtam azonnal újrahívott kinyomtam és újra és újra hívott.Végül az utolsó hívás erről a 632 végű számról történt felvettem!Egy pasas volt,hogy én többször kerestem őket mert biztosan rendelni akarok.Mondtam én nem kerestem őket miért mit forgalmaznak,mondja hát kiváló potencia erősítőt mondtam ,hogy én nem ő de erről a telefon számról mármint az enyémről mások már rendeltek.Neveket is mondott,fogalmam sem volt kik ők.De több telefon számuk is van pl a+36 14453774.Na felhívtam a belföldi tudakozót,ahol azt mondták ezek a számok nincsenek náluk bejelentve.Hát erről ennyit!Amúgy azóta is hívogatnak legutóbb augusztus 22.-én.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.