Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203559751 / +36203559751

Sokadjára keres, először a férjemet akarta elérni egy állítása szerint " folyamatban lévő ügy " miatt. Nem mutatkozik be, nem mondja meg sokadik kérdésre sem, hogy konkrétan melyik cégtől keres. Ezzel ellentétben rögzíti a hívást. Ma hívott újra, szintén a fentiek miatt, de nem tudta a pontos nevem, a hívást rögzítette, de szintén nem volt hajlandó semmilyen információt adni, pontosan miért is keres. Rákérdezett, hogy 2004 óta vagyok-e házas, mire válaszoltam, hogy nem. Erre leközölte, hogy az érdekes ( egyébként tényleg nem azóta ) , és már én is érintett vagyok az ügyben. De hogy miben, miért, és egyáltalán honnan tudja a titkos számom, arra szintén nem tudott vagy akart válaszolni. Eléggé arrogáns és lekezelő hangú férfi.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.