Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444295 / +36303444295

Engem is sikeresen megtalált ezzel az üzenettel: "nemzeti ado es vamhivatal A nav(pont)gov(pont)hu korlatozott allapaotban van. Kerjük, erositse meg a hozzaferes visszaallitasat: -> https://www(pont)nav-govv-hu(pont)com Érdemes a második linkben megnézni a "govv" részt, innen lehet tudni hogy kamu, +1 "v" betűt belecsempésztek, így a figyelmetlenebbek gondolkodás nélkül rányomhatnak. Számomra azért érdekes ez, mert erről a számról kaptam már egy vert. code ot még a múltban az egyik fiókomhoz. A szám letiltása nem kötelező, csak helyén kell kezelni az ilyen üzeneteket, inkább 5x is olvassuk át mit is tartalmaz valójában egy ilyen üzenet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.