Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0642999101 / +3642999101

Rendszeresen visszatérő telefonszám. Szabolcsi körzet, de van egy másik párja is az budapesti körzet 06-1-999 mintázat, 101 is benne szokott lenni. Átirányítós, call centeresnek tűnik. Nem biztos, hogy abban a körzetben van, amit kijelez. Berendezett vonalnak tűnik. Szöveg, amit elmond minden alkalommal más. Egy rosszul kidolgozott kamu hívás. Két keresztkérdéssel befürdik az ok-nyomozó hivatalos hölgy. Valójában hátsó szándékú erőszakos, "oknyomozó" szervvel kapcsolatot tartó, besúgásra építő hívás. Tipp szabolcsi és bp-i félhivatalos szerv provokációs, terhelő információ gyűjtő szándékkal. szabolcsban sok szervezet a scientológus, akik pedig bedolgozók a nagy tesóknak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.