Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

Ez egy sms küldő szolgáltatás telefonszáma, amit több cég is használ. Nekem a Paypal küldött erről a számról egy kódot, amit be kellett gépelnem az oldalukra. Innentől már sms-ben is jelezhetik nekem, ha valami gyanús dolog zajlik a Paypal fiókomban. Az igazi Paypal küldte, tehát nem egy klón oldal. Én magam igényeltem az sms kódot, vagyis nem volt kötelező megadni telefonszámot, ez csak egy plusz bizonsági opció annak, aki kéri. Beírtam az sms-ben kapott kódot és az enter után azonnal a fiókomban voltam, amit már évek óta megvan. Tehát alapvetően ez nem egy csaló szám, de mivel sokan használják, így akár csalni is lehet vele. A Paypal biztosan nem teszi ezt meg, ráadásul mit kezdene egy telefonszámmal, hiszen nem adtam meg a jelszavam, csak a telefonszámom. Ráadásul pontosan azután jött az sms, miután rányomam a "kérem a kódot" gombra. Ha valaki mégis túlparázná a dolgot, akkor egyrészt törölhető a Paypal rendszeréből a telefonszám, másrészt le is tiltható a telefonon. Ja és direkt ránéztem a mobil egyenlegemre és nem vont le semmit az sms-ért!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.