Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

A szóban forgó telefonszámot valóban több külföldi cég használja(Booking, Viber, Amazon, PayPal stb...) KIZÁRÓLAG megerősítő kód küldésére. Ha erről a telefonszámról sms-ben bármilyen adat kérés érkezik, az mind csalási szándékkal történik! Összefoglalva: +36305555526-ról érkező sms mindaddig biztonságos amíg egy kért szolgáltatás válaszaként jelenik meg! De csalók használják mihelyt adatot kér egy látszólagos emailcímre! (pl.: /ez nekem jött ma:/ b2c.sms@dhl.com kért adatot a fenti telefonszámon az állítólagos csomagom kapcsán, ennek az emailcímnek semmi köze a DHL futárszolgáltatóhoz!)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.