Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303418786 / +36303418786

Erről a számról hívott egy férfi, aki nem mondta el, hogy honnan keres, csak Horváth néven mutatkozott be és pár percet kért. Ráadásul a korábbi nevemen keresett, ami több, mint 1 éve megváltozott már. Egyre csak azt hajtogatta, hogy a "központi adatnyilvántartásból" vette az adatomat, de azt nem volt hajlandó megmondani, hogy milyen cég központi nyilvántartásáról van szó. Állami nyilvántartásból nem vehette az adataimat, mert ott le van tiltva azok kiadása, ráadásul ott írták át a nevemet. Mikor ezt közöltem vele, akkor gyorsan elköszönt és letette. Nem derült ki, hogy honnan és miért hívott.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.