Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0682959496 / +3682959496

Engem behúztak egy tőzsde buliba! Át is utaltam 250 dollárt tegnap! 1 nap alatt a fiókomba 490 dollár van. De azt írnak bele amit akarnak. A 490 dollárt vissza akartam vonni számlámra, de ez nem jött össze. Közben akartak számlát nyittatni Bit cointra. Ahhoz kellettek volna okmányok, bankkártya és a többi! Na ez lett volna a gáz ha belemegyek. De a 490 dollárom felülvizsgálat alatt van. Azt írja fiókom!!! Akinek van 1 kis esze az nem áll szóba ezekkel! Tegnap egy Ciprusi számról irogattak WhetAppal. Ma láss csodát már Kaposvári számról.Ugyanis a 82 es körzet Kaposvár. Ma megfenyegettem őket. Kíváncsi vagyok lesz e legalább újra 250 dollárom? Vagy buktam??? Mindenesetre ezt a 82-es számot letiltottam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.