Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997470 / +3619997470

Munkaidő alatt csak SOSkor intézkedek privi telón, nem vettem fel többször. Hivatalos ügyintézéseim miatt most visszahívtam ezt a számot, ebédidő után. "Call centerünk nem tudja ...." hangrögzítő, ha jobban tetszik automata/robot (lényeg, hogy gyűlölöm a hogyant és a tartalmat is), "Nemfelvenni Hívás"-ként elmentettem a számot. Minden héten többször megjelent ez a hívólistán. Velem ugyan megutáltatták ezt a munkát, amikor m.n. időmben próbaként 2 napig voltam egy cég telefonos időpont-egyeztetője, és a kapott listáról egy olyan "bácsival" beszéltem, hallgatta végig a feleségére vonatkozó ajánlatot, kinek - mint a végén kiderült - 2 éve meghalt élete párja. Én azért ennek az esetnek köszönhetem az első pénzdíjas irodalmi pályázatomat. Kívánom Mindenkinek, találja meg a rosszban a jót, legyen további sok-sok sikeres és szívből érzett szép napja! :-)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.