Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177281 / +36707177281

Nehéz kitalálni,hogy ennek az oldalnak mi a célja!A beírók elmondják,hogy kaptak talpbetét, fogyókúra, üzemanyag csökkentés,krónikus fájdalom csökkentésével kapcsolatos SMS-t.Sok csalás,félrevezetés van az interneten,lehet,hogy ez az oldal erre akarja felhívni a figyelmet!!!!!!!!! Az én esetem:izületi fájdalom és a porckopás megszüntetésére hírdettek megoldást,ha felhívod a 06 1 500 9328-at.3szintü géllel történő kezeléssel megszünik,3 féle csomaggal kezeléssel,amit az első kezelés után nem szabad abbahagyni,mert később újra az első szint után kell kezdeni. Azt írták ,hogy 3 féle kenőcs van ,mindhárom szinten más kenőcs kell!! Megrendeltem és kaptam 3 egyforma kenőcsöt,rákérdeztem, azt írták,hogy a 3 szint 3elhuzodó időtartamot takar ugyanazzal a kenőccsel.A reklámjukban 3 szint,3 különböző kenőcs/össz 40ezer/ Mi ez ha nem óriási átverés. Csak gép jelentkezett-aki nem kapcsol senkit,csak zenél.A fő ajánló specialista,akinek állítólag 15 éve van saját rendelője Budapesten/Jávorszki Teofil/.Az interneten nem található!!!! Ez az egész átverés, becsapás, megtévesztés-jogtalan haszonszerzés.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.