Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433165 / +3614433165

Nem vagyok sem párttag, sem fiatal. (Elmúltam 70 éves) Ennek ellenére többször kerestek - úgy emlékszem erről a számról és a végén másra végződött számokról - , sosem vettem fel. Majd számmegjelenítés nélkül keresett ez a kft. (Ezért nem hiszem, hogy kifejezetten egy párthoz kötött személyeket kerestek.) Hirtelen, meggondolatlanul vettem fel az anonim hívást. Komolyan kezdtem érdeklődni a megbízást adó szervezetről - az elhadart kft nevét nem értettem. Ezek után az udvarias női hang megismételte a kft nevét, de inkább lebeszélt az interjú adásáról, mint annak fontosságát erősítette. Nem is állt szándékomban folytatni a beszélgetést, csupán annyit tudok, hogy a környezetvédelmet jelölte meg témaként.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.