Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615500030 / +3615500030

ADATHALÁSZAT ! amire gyanúsítom a telefonszámot. Felhívott a szám, 2 másodperc alatt felvettem, de már letette. 5 perc után újra hívott, és közvélemény kutatásról magyarázott valamit.... Kérdezte a személyes adataimat, mielőtt feltenné a kérdéseit. Születési idő, stb... mire mondtam, hogy nem adok meg személyes adatokat, lecsapta a telefont! Próbálnak adatokat kiszedni de nem tudom mire akarják felhasználni. Ha bárkit feléhívott ez a szám és van hívásszűrője, vagy olyan appja a mobilon ami hívást szűr, vagy tilt számokat, akkor berakhatja ezt a számot, és már nem fogja zavarni többé. ;)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.