Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100693 / +3615100693

Engem tegnap hívtak erről a számról. Normális esetben nem vettem volna fel, hiszen nem volt ismerős a szám, de pont telefont vártam egy szalonból és azt hittem, hogy onnan keresnek. A hölgy bemutatkozott, elmondta, hogy a telenornál dolgozik és xy-t (édesanyámat) keresi. Elmondtam, hogy épp dolgozik, mire a hölgy kijelentette, hogy ezek szerint akkor én használom ezt a kártyát. Elkérte édesanyám telefonszámát, mire én mit sem sejtve meg is adtam. Rögtön felhívta anyát és valami csomagot próbált rátukmálni. Anya lerázta annyival, hogy dolgozik, most nem tud beszélni, mire a nő azt mondta, hogy felhívja ma 6 óra után. Nem hívta. Később elgondolkoztunk. Melyik telenornál telefonálgatnának még 6 óra után? Ráadásul a "telenoros" hölgy olyan zavartan és hadarva beszélt, mintha ez lett volna az első ügye.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.