Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995368 / +3619995368

Most hívott XY Lajosné néven mutatkozott be. Engem keresett, az E.On nevében. Mondtam neki, hogy nem érdekel semmi. De én megadtam a hozzájárulásomat, hogy az eon megbízásából, kereshetnek akciós szolgáltatás miatt. Mondtam nem emlékszem rá, hogy valaha is beleegyeztem volna (automatikusan kihagyom ezeket). De pár perc és elmondja az akciós lehetőséget, ha már hozzájárultam. Na mondom, ha bele is egyeztem, nem vagyok köteles végighallgatni, mert nem érdekel,jobb ha békén hagynak. Erre annyit mondott, bármikor módosítathatom a hozzáférgetőségem, és én tudom mit akarok,viszhall.. agyam eldobom, van 10 ilyen szám, amin folyamatosan zaklatnak. De mindegy kinek a nevében, tudtommal 3 fél nem kaphatja meg az adataimat...akkor most pereljem az eon-t?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.