Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100051 / +3615100051

Eddig 8 alkalommal hívtak az elmúlt 2 hónap alatt, de eddig mindig megszakadt a vonal amint felvettem. Ma végre felvette egy hölgy a Raiffeisentől, aki valamilyen kutatási célból kérte volna a személyes adataimat. Elmondtam neki hogy az elmúlt időszakban nagyon sokszor kerestek erről a számról de mindig megszakadt a vonal amikor felvettem, emiatt átverésnek gondolom a hívást. Valahol mintha a neten olvastam volna, hogy bánjak óvatosan ezzel a számmal. Hiába mondta az ügyintéző hogy kutatási célból, meg hogy ki van szervezve ez a telefonos munka egy cégnek, meg el tudom olvasni az adatkezelési feltételeket a bank honlapján, nem azonosítotam be magam. Ennyi sikertelen hívás után elvesztettem a bizalmam azokkal szemben, akik erről a számról hívnak. Bumm.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.