Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612482274 / +3612482274

Engem is gázszámla ügyben kerestek, hogy beállíthatom, hogy elektronikus úton kapjuk me, és így bankártyával is lehet fizetni, csak akkor azt is be kell állítani. Mondtam, hogy oké az elektronikus számla, de csak csoportos beszedéssel, ami a férjem számlájáról megy, így vele kell beszélnie. Erre mondta, hogy mivel az én nevem van a számlán csak én járhatok el ez ügyben, de ha meghatalmazom a férjemet akkor ő is. Amúgy is őt hívták először, és ő adta meg a telefonszámomat. Ezen én nagyon csodálkoztam, hogy őt hogy találták meg, ha az én adataim vannak megadva, de nem gyanakodtam. A férjemet úgy hatalmazhatom meg, hogy ott vannak a gépen az adataim, és ha ő azokat be tudja mondani mikor felhívják eljárhat a helyemben. Nekem csak azonosítani kellett magamat, hogy valóban velem beszélnek. Mondta a hölgy, hogy ott vannak előtte az adataim elmondta, hogy mi az édesanyám monogramja. De hogy én mondjam be, hogy valóban velem beszél-e. Én botor bemondtam a nevem születési adataimat, édesanyám nevét. Itthon mondom a férjemnek, hogy keresni fogja újra az a nő, akinek megadta a számomat, és hogy milyen ügyben. Ő tágra nyílt szemekkel közölte, hogy senkinek nem adta meg a számomat. Remélem nem csináltam nagy bajt. ????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.