Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433440 / +3614433440

Engem két hónapja kerestek, meghallgattam a veszélyeket és a tanácsokat. Mivel biológia jellegű végzettségem van, pár keresztkérdéssel sikerült az azonnali vásárlási követelményt hárítani azzal, hogy megbeszélem szakorvossal. El is feledkeztem róla, de egy hónap után egy sokkal rámenősebb, agresszívabb nő hívott azzal, hogy a kedvezményes ajánlatuk határideje lejárt, ha nem rendelek a prosztata védő tablettákból, később csak sokkal drágábban tehetem meg. Balek voltam megrendeltem, két nap múlva megkaptam. Csomagolás eredeti, felbontottam, ismerős illatot éreztem a dobozból. Korábban dolgoztam mezőgazdaságban, állati granulált takarmányokat is láttam. A Prostalyn tabletta külsőre feltünően hasonlított az általam jól ismert lucerna pelletre. Megmutattam jelenleg is állattenyésztéssel foglalkozó barátomnak. Elvette a tablettát, hozott növényi pelletet, mindkettőre vizet öntött, mindkettő egyforma állagúra mállott szét. Ezután kidobtam az egészet, mert jó esetben nem ártalmas az egészségre, rosszabb esetben akár mérgező is lehet. Gyógyszerkészítményi engedélye nincs, öszetételét tartalmazó tájékoztató nincs. A gyártó cég egy palócföldi kisfaluban bejegyzett cég, 10 milliót meghaladó előző évi bevétellel. Meggyőződésem , hogy ezek szélhámosok. Ha nem, klinikai vizsgálati eredményekkel meggyőzhető vagyok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.