Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612760004 / +3612760004

Deaura szépségszalon (1061 Budapest Andrássy út 4. II em.); fiatalító arckezelést ajánlanak. Felvettem, kicsöngött, majd azonnal bejelentkezett egy hölgy, aki bemutatkozás nélkül elhadarta, honnan hív, majd hogy egy ismerősöm járt náluk kezelésen, és ő ajánlott be engem, nevet viszont kérdésre sem volt hajlandó megadni (sem a "kedves ismerősét", de még az enyémet sem tudta-ismeretlen számnál nem szoktam bemutatkozni, hanem megvárom, hogy jelzik-e, tudják hogy kit hívnak). Több volt az "ööö"-zés a mondandójában, mint az érdemi információ. Biztosan profik az általuk hirdetett és alkalmazott arckezelésben, de a hideghívásokat inkább ne erőltessék...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.