Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177281 / +36707177281

Azt nem tudom, hogy kié, de egy biztos. Rendeltem egy tuti biztos gépkocsi regeneráló szert. kedvezménnyel, megkaptam, amiben leírták, hogy még két fázis kell a véglegeshez, amit évente meg kell ismételni. Na ez nem volt az első ajánlatban benne. Na meg azt sem tudom, hogy honnan szedik azt a kiváló eredményeket leíró hozzászólókat. A lényeg az, hogy egy olyan reklám amivel megtévesztik a vásárlókat, jogellenes. Én délelőtt egy hívást kaptam, hogy kiküzdöttek számomra egy elérhető áron a következő két eljárásra két ampullát. Mivel nem fogadtam el, ezért kaptam sms-t a szóban forgó számról. Az eddig olvasott hozzászólásokból azt leszűrtem, hogy a vásárlókat megtévesztő csaló bandával kerültem kapcsolatba. törlöm a továbbiakban minden megkeresésüket. Bízom abban, hogy ők sem keresnek többet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.