Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

Ha valakit megkeres a Helvetia Apotheke, és elfogadja, majd átveszi az "ajándékot", aminek csak a postaköltségét kell kifizetni, és végighallgatja a az adatvédelmi tájékoztatót a beszélgetés végén, akkor kapni fog pár hétre rá csomagot a postaládájába abból a termékből, amit ajándékba kapott. Nincs lehetőség nem átvenni, a postás bedobja. Ha nem akar kapcsolatban maradni a céggel, akkor azonnal mondja le a további termékek küldését a weboldalon látható módon, az ügyfélszámával. Azt javaslom, fizesse ki a terméket, mert a beszélgetésben elhangzik a termék neve, ára, és az, hogy 3 hét múlva megjön az első csomag, ha az ajándék kézhezvételétől számítva 14 napon belül nem mondja le. Nem fog ezekre az adatokra emlékezni, mert egymástól távol, és érthetetlenül hangzanak el. Úgy érzi, nem rendelt semmit, de akkor is ráutaló magatartást tanúsított azzal, hogy nem mondta le a megadott időn belül. Ha nem fizet, kapni fogja a magasabb összegekről szóló csekkeket, végül átadják az ügyet a Creditforte ne behajtó cégnek. Ez egy erőszakos, de jól kitalált értékesítési forma. Ha valaki úgy érzi, hogy ez egy olyan tevékenység, ami nem tisztességes, és akar valamit tenni ellene, akkor kérje ki a telefonbeszélgetés hanganyagát, és küldje el a gazdasági versenyhivatalnak egy panasz benyújtásával, amelynek megnevezése, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat. A gazdasági versenyhivatal oldalán, panasz bejelentése alatt rá kell kattintani a "panasz benyújtásával" nevű linkre. Annak is érdemes lenne utánamenni, honnan van meg a telefonszámuk. Minél többen teszik, annál biztosabb, hogy eredménye lesz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.