Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613237853 / +3613237853

Engem is hívtak erről a számról, egy eléggé zavaros összefüggéstelen szöveggel, hadarva sorolta, szerintem felolvasva, hogy egy ....(nem volt érthető) Kft-től hívott és érdeklődik, hogy van-e gerincproblémám, derékfájásom. Közbekérdeztem, tessék, mi van? Zavarodott motyogás után kinyomta/lecsapta (ebben nem vagyok biztos). Szerintem valahonnan orvostól kaphatta az infót, mert előző napon voltam eü alkalmassági vizsgálaton és ott is ugyanígy kérdeztek rá erre a problémára, ami nekem nem is problémás terület..... Mindenesetre furcsa, olyan mintha keresnék az emberek gyenge pontjait, tehát csalók vagy gátlástalan marketingesek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.