Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733441 / +3617733441

Többszörös átverésnek érzem. Jó drágán vettem egy 30 db-ot tartalmazó "Mibiomi patches" fogyasztó tapaszt. A megrendeléskor már eleve erősebb hatásúra cseréltettek. Szerintem ez ugyanaz, mint a sima. Jön a telefon és egy automatikus hosszú szöveg győzköd, hogy még rendelnem kell két adagot, hogy hatás megfelelő legyen, a kedvezményklub segít. Nyomjam meg az "1" gombot a megrendeléshez. Nem nyomtam meg, elmondta még vagy 3 alkalommal, majd pedig nyomja meg a "2" gombot, ha lemond a kedvezményes megrendelésről. Megnyomtam, a beszélgetésnek vége lett. (számokban: -ezer Ft-ban- vétel: 17, mostani ajánlat: 2x17 helyett 25) A terméket még nem kezdtem használni, de az eredeti csomagolásra írtak egyáltalán nem tartalmazzák a többszörös adag felhasználási előírást, a megfelelő hatásért -fordítás alapján-.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.