Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619990376 / +3619990376

2019.december 31. után tegnap "Magánszám" csörgetett: sajnos gyanútlanul felvettem, mire egy hölgy jelentkezett be a Nemzeti Közművek nevében. "Ráérek-e?" - kérdezte. "Attól függ, hogy milyen ügyben keres". - feleltem. Javaslatot szeretne tenni - mondta, mire én kétségbe vontam, hogy ő az NKM-től hív. Erre ő: szeretném önt megkérni, hogy akkor vegye elő az ügyfélkódját, azonosítóját és egyeztessünk adatokat. Erre én: ha ön tudná ezeket, akkor nem kérné tőlem! Semmilyen adatot nem vagyok hajlandó telefonon egyeztetni, semmilyen telefonos ajánlatot nem vagyok hajlandó elfogadni az NKM-től! Viszontnemlátásra hölgyem! - s letettem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.