Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614865438 / +3614865438

A Raiffeisen hívott, tudta a nevemet és három adatot kért, ami alapján beazonosítható vagyok. Mondtam, hogy ha tudja a telefonszámhoz tartozó nevet és tényleg a Raiffeisentől hív, akkor tudnia kell a kért adatokat is. Bárki telefonál és kéri az adataimat, adjam meg telefonon? Jóhiszemű vagyok és a hölgy hangja sem keltett gyanakvásra okot, de nem értem ezeket a megkereséseket. Ha én azonosítsam be magam, akkor az a minimum, hogy először ő mond olyan információt, ami alapján én biztos lehetek abban, hogy tényleg a Raiffeisentől telefonál. Nem adtam meg, és nem értette, hogy ezzel a három adattal mit kezdhet bárki is, ha megszerzi. Mondtam, hogy "bármit". Ezzel lezártnak tekintettük a beszélgetést. Én elhiszem, hogy a Raiffeisentől hívott épp ő, de csak egyszer fusson bele az ember rosszindulatú hívásba...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.