Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612760004 / +3612760004

Az imént nyomtam ki a telefont,a szám valóban a fent említett szépségszalon és nekem is egy arckezelést ajánlottak fel. Letettem,és meglepő módon,ahogy ránéztem ismét a hívó számra a "Potenciálisan csalás" megnevezés jelent meg. Mivel a III.kerületben már elmentem egy ilyen "meghívásos" kezelésre és ott egy őssejtes krémmekkel ellátott,több 100 ezres kis táskát szerettek volna igen erőszakosan velem megvásároltatni,így biztos voltam benne,hogy ez is hasonló kis malőr lenne. Nemet mondtam a felajánlásra és csak ezt tudom ajánlani mindenkinek,akit próbálnak invitálni kedvesen egy 35 év felettieknek való kezelésre.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.