Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001947 / +3618001947

Engem ma hívak erről a számról, hogy “Köszönöm barátom, hogy ott hagytad a cetlit az autóm szélvédőjén rendszámmal és telefonszámmal mert meghúztam az autóját.” Amikor mondtam neki, hogy semmilyen autót nem húztam meg rám támadt a telefonomba, hogy akkor TAGADOM???? Megkérdeztem, hogy mi a rendszám és arra nem tudott válaszolni pedig kétszer is feltettem neki a kérdést és mind a kétszer elterelte a választ. Aztán csak azt mondogatta, hogy átadja a rendőrségnek az ügyet és az én biztosításomból majd vesz legalább egy új autót és nevetett. Senkinek nem kívánom azt az érzést ami akkor zajlott le bennem. Utána kerestem rá erre a számra látva a kommenteket azonnal tiltottam is. Soha többet nem veszek fel ilyen számot ami nem normális szolgáltatóhoz tartozik!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.