Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001947 / +3618001947

Sziasztok itt ismét Barni! Már korábban írtam a számhoz és sokan köszöntelek nekem h elmondtak ezt, amit én is köszönök! De amire figyelmes lettem az az h mindenkit különböző órákban hív mármint hajnalban is sőt egész nap, és arra gondoltam h lehet h egy gép vagy bot generálja a hivasokat és lehet jó ötlet lenne ellene osszefogni. És ha ez sikerül fel tudjuk (tudjátok) jelenteni, én ugyan nem mert még csak 13 éves vagyok :) Én személy szerint nem szoktam felvenni ismeretlen hivasokat. Aki szerint jó ötlet az írjon ez a szám alá hátha sikerül. Azt nem tudjuk h ki hív mert a szám igazából nem létezik mivel ugye ez jokesphone mint már említettem, és ha többen is feljelentitek akkor a rendőrség ki tudja nyomozni h honnan hívnak és milyen készülékről legyen az Samsung vagy akármi. Remélem tudtam segíteni és ha vki szerint ez jó ötlet az írjon ez alá a szám alá. Sziasztok

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.