Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989929 / +3619989929

Én nem kaptam hívást, azonban szintén a LOKÁL-ban láttam egy fogyasztótapasz egyoldalas reklámjukat.Ennek mindkét oldalán elolvastam /nagyítóval/ az /ici-pici/ apó betűs írást.Itt volt feltüntetve kapcsolatfelvétel /címként a/ 06-1-998-9929. Ezen kívül mindkét oldalon további információként: knoworelist.com, valamint dscontclub-fullermsadconditions.com webcímet is feltüntették. Ezek azonban feltehetően hamisak, mert a Google nem találta, illetve az utóbbiba "nem engedtek betekintést a Google-nek. Az egyoldalas hírdetés alján még volt egy "telefonálj:/06-23-999-707" szám, ezen lehetett volna rendelni. Ezt a számot már nem volt kedvem leellenőrizni mivel elolvastam az összes észrevételeket. NEM SZABAD RENDELNI EZEKRŐL A SZÁMOKRÓL!!!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.