Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100950 / +3615100950

Több éve hívogat,méghozzá olyan telefon beüzemelése után,melyet kb 1,5- 2 éve nem használtam majd ,miután 2 napja beüzemeltem,órákon belül csengetett a +36-1-510-0950 telefonszámról. Megelőzte 2 olyan telefon melyeket könyökből kitettem,blöff hivatkozások miatt. Fenti telefonszámhoz Helvécia Apotékaként bemutatkozott be a hölgy.. Közleménye: " Ön szerencsés,kapott egy vissza nem térő ajándékot...." megszakítottam a beszédét. Udvariasan elküldtem . Mily érdekes,hogy az évekkel ezelőtti iratok között,éppen előző nap találtam meg a korábbi évek zaklató Helvéciás telefonra vonatkozó jegyzetemet a többi nyomozati irattal ,melyben a Rendőrség már nyomozott. Azt tapasztalom,hogy hiába tesszük tiltásba, a" telefonszám mellett a telefonok paramétereit "lopták el anno. Utóbbiak birtokában, amint aktiváljuk a félre tett,majd ismét beüzemelt készüléket ,azonnal hívnak. Több,mint gyanús ! A hozzászólások száma és 8 ezret meghaladó jelzések "beszédesek". Interneten ellenőrizve Helvécia Apotéka Elérhetőségi telefonszáma: 06-1-333-666 ,e-mail címe a név, pont hu-val.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.