Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0682959496 / +3682959496

ajjaj.... +36 82 959 496 szám az amiről beszéltek???? beírtam a google keresőbe hogy hátha megtudom kihez tartozik ez a szám.... tegnap vettem a neten ANdré Rieu Bécsi Júniusi koncertre jegyet, és miután kifizettem akkor egy visszaigazoló emailben írték meg hogy a jegyet csak Június 4 után kapom meg UPS-el.... írtam nekik hogy ez nem volt benne az információban a foglalásnál és ez nem tisztességes és el akarok állni a vásárlástól (bankot is hivtam hogy letiltsam de már késő volt....) több levél váltás után hívott egy kedves hölgy erről a számról és próbált megnyugtati, hogy tudja hoyg sok rosszat írnak a cégről a neten de minden rendben és meg fogom kapni a jegyemet.... ezért próbálom megtudni hogy kié a szám, mert visszahívni őket már nem lehet, csak foglalt.... asszem nem leszek ott a koncetren..... sajnos nem tudtam hogy ez a cég ilyen, azt hittem bookinghoz hasonló csak nemzetközi koncert jegyre :( Patricia

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.