Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777851 / +3616777851

Aegon biztosító. Állítólag volt náluk lakásbiztosításom, ismeri a teljes nevem, a születési dátumomat és azt a mobil telefonszámot, ami nem is a nevemen van, mert céges, és amióta ez a mobilszámom van, azóta biztosan nem volt náluk biztosításom. Kérdezi, hogy most van-e lakásbiztosítás. Mondtam, hogy erről telefonon nem nyilatkozom, de küldje el írásban, ha van valami ajánlata, mert telefonon nem intézek biztosítási ügyeket, azt sem tudom, hogy ő az-e, akinek mondja magát. Erre letette. Írtam az Aegon Biztosítónak, megadva ezt a telefonszámot, hogy állapítsák meg, tőlük vagy valamelyik alkuszuktól jön-e a hívás, és állítsák le, mert feljelentést teszek jogosulatlan adatkezelés miatt. Meglátom, válaszolnak-e rá.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.