Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06308613507 / +36308613507

Kedves Zaklató! A tevékenység amit te szórakozásként élsz meg polgárjogi és büntetőjogi kategória alá esik. Lásd.: 2012. évi C. törvény a büntető törvénykönyvről 222.§ "Zaklatás" vagy 219. §. "Személyes adattal visszaélés". Amennyiben újabb visszaélés történik párhuzamosan büntetőjogi és polgárjogi keresetet indítunk. A számhoz tartozó cellainformációkat, IP címeket, az internetes forgalomra adott időben hasznát lakcímet megigényeljük a szolgáltatótól, hogy a jogsértést megszüntessük. Felhívom a figyelmed továbbá, hogy a 2013. évi V. törvény (a Polgári Törvénykönyvről) 2:52.§ alapján Sérelemdíjra fogunk igényt tartani polgári peres úton, mivel az általad okozott személyiségi jogi sérelem nem vagyoni sérelem. Ennek mértékét polgári bíró mondja ki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.