Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612317798 / +3612317798

Engem is hívtak erről a számról az Allianz nevében, többször is. Az adategyeztetés során kiderült, hogy a születési helyem hibásan szerepel az adatbázisukban. Felhívtam az Allianz ügyfélszolgálatát, ahol megerősítették, hogy - nem lévén náluk személyes, csak céges biztosításom - ők semmiféle személyes adatomat nem tartják nyilván, de megígérték, hogy kivizsgálják az ügyet. Nos, nyilvánvalónak tűnik, hogy az adataimat illegálisan szerezték meg. A cégjegyzék szerint a hívás hátterében álló INFO-SZEKTOR Kft. székhelye 2015 Szigetmonostor, Martinovics utca 32. Ugyanakkor a www.infoszektor.hu oldalukon a kapcsolat pont alatt már a 3525 Miskolc, Hunyadi utca 5. szerepel. Az ott megadott e-mailcímre küldtem egy levelet, hogy azonnal szüntessék meg az adataim kezelését, de az e-mail "címzett ismeretlen" jelzéssel visszajött. Marad a panasztétel az Adatvédelmi Hatóságnál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.