Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613233041 / +3613233041

Engem ugyancsak többször hívott. Felvenni nem volt időm, nem értem oda a telefonhoz, de nem is akartam volna egy vadidegen számot felvenni. A tudakozóban persze nincs benne, a férjem tanácsára írtam ide a Google-ba - és milyen jól tettem! Nem tudom, mit akarhat elérni, amellett az NKM-nek nem vagyok ügyfele, a rezsiszolgáltatások pedig mind a férjem nevén vannak, tehát egy gáz-, vagy villamosműveknek sem lehet velem dolga. Plusz én sem vagyok benne a tudakozóban, titkos a számom pont azért, hogy telemarketerek, politikai pártok, biztosítási ügynökök, és vizsgálatokra rádumálni akarók ne találjanak meg... Kitől szerezheti ez meg mások számát, és kicsoda lehet egyáltalán?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.