Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000945 / +36209000945

Kaptam sms-t erről a számról. UniCredit Banknál vagyok. 10 év alatt sosem fordult elő adategyeztetés, vagy bármi címén, hogy sms-t küldjenek. Az ilyet levélben tették (többször hívtak leellenőrizhető telefonszámról ajánlatokkal, stb., amit vissza tudtam ellenőrizni online telefonkönyvben, hogy valóban ezen bank valamelyik ügyintézője keresett). A tavalyi adategyeztetés időre, 2 alkalommal is megtörtént részemről (levelet kaptam), mégis adatfrissítés címén akarnak velem találkozni pont most, az sms szerint. Be kell mennem, tudom, de amiket itt olvastam, már kezdek ambivalens lenni, miről is lehet szó. Bármi változott, magam jeleztem feléjük korábban. Nem értem, minden adatom maradt, mit akarhatnak önök szerint/szerintetek? Ha valakinek van tapasztalata, kérem írjon, úgyis bemegyek, de szeretném előre legalább sejteni, hogy a munkahelyemről mire is kérek kimenőt, vagy érdemes-e, mert nem szeretik:( Nagyon rapszódikus a beosztásom. Előre is köszönöm, ha valaki megtisztel segítséggel!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.