Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555524 / +36305555524

Vettem egy "csodaszemüveget" 16900 forintért. A Lokál Extra február 6-i számában megjelent egész oldalas hirdetés alapján, az ott megjelölt telefonon rendeltem A Posta utánvéttel kihozta. Szemre tetszetős papírok, csomagolás, A termék ócska bóvli, használhatatlan !!! A reklamációval órákon át próbálkoztam, (egy másik telefonszám),de három külföldi cím valamelyikére kellene visszaküldeni a csomagot ... Most erről a telefonról kaptam "SŰRGŐS" SMS-t, hogy gratulálnak, és még egy különleges ajánlatot is kaptam, hívjam vissza, (egy negyedik telefonszámon ).... ELEGEM van, ezek csaló szélhámosok !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.